T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / NİLÜFER - Nur-Hayati Kurtcan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZ E-TWINNING SCHOOL ETİKETİ İLE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.

Okulumuz 2012 yılından bu yana Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş en büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalar nedeni ile Brüksel'de bulunan Merkezi Destek Servisi (Central Support Service – CSS) tarafından 2019-2020 yılı eTwinning Okul Etiketi ödülüne layık görülmüştür.

 eTwinning projeleri okulumuzun adını uluslararası platformlara taşımakla birlikte eğitimde yeni yaklaşımlarla sınırlar ötesine geçmesine olanak sağlamıştır. Okulumuz Avrupa okul ağının bir parçası olmaya hak kazanmıştır. Okulumuzun  Avrupa çapında görünür olmasını ve tanınırlığını artırmış olduğumuz için gururluyuz.

 İki bölümden oluşan başvuru sürecinden sonra eTwinning School Etiketi almaya hak kazanan okullar öncüdür ve şu alanlarda lider olarak tanınmıştır:

- Dijital uygulamalar

- e-Güvenlik uygulamaları 

- Pedagoji alanında yenilikçi ve yaratıcı yaklaşımlar 

- Çalışanların sürekli mesleki gelişiminin teşvik edilmesi 

- Çalışanlar ve öğrencilerle işbirlikçi öğrenme uygulamalarının teşvik edilmesi.

- Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimi için ilham verecek öncü okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.

- Ödüllü okulların personeli ve müdürleri, özel mesleki gelişim programlarına katılmaya teşvik edilir ve iyi uygulamaları paylaşmak, işbirliği yapmak ve belirli çevrimiçi etkinliklerle destek vermek için çalışmalar yapar. 

 

     Bu etiketin alınmasında yaptığı projeleriyle liderlik eden İngilizce öğretmenimize, çalışmalara destek veren  okul idaremize, eTwinning ekibimizin birer parçası olan kıymetli öğretmenlerimize, emeklerini esirgemeyen çalışkan öğrencilerimize ve değerli ailelerine teşekkürü borç biliriz. 

16-12-202116-12-202116-12-202116-12-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28-01-202030-06-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.12.2021 - Güncelleme: 16.12.2021 21:48 - Görüntülenme: 262
  Beğen | 21  kişi beğendi